Handbal

Ar fi zburat demult » Şansa lui Vestergaard, instabilitatea de la Vîlcea

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Oltchim a schimbat în anii precedenţi antrenorii cînd jocul echipei nu mergea. Danezul Vestergaard a scăpat din cauza situaţiei financiare.
Oltchim Rm. Vîlcea a avut şase antrenori în ultimii şapte ani. Dintre aceştia doar doi au dus un sezon de la un capăt la altul: Gheorghe Tadici şi Radu Voina. Ultimul a avut chiar doi ani în care a rezistat pe bancă la Vîlcea.

În rest, ori de cîte ori echipa a dat cîtuşi de puţin semne de slăbiciune, antrenorii au fost primii care au plătit. S-a întîmplat cu croatul Ivica Rimanici, cu ungurul Peter Kovacs sau cu daneza Anja Andersen.

Vestergaard rezistă însă, deşi niciodată Vîlcea nu a început mai prost ca în acest sezon grupele principale din Ligă. Şansa tehnicianului nordic e doar situaţia financiară precară prin care trece Vîlcea!

"Dacă Oltchim ar fi fost cu salariile la zi, dacă ar fi avut bani, Vestergaard ar fi zburat de mult! Se vede clar că echipa nu joacă nimic, că danezul nu a reuşit să pună ordine la echipă", a declarat un apropiat al campioanei României.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.