Liga 1

Reghe continuă războiul cu Dinu în presa belgrădeană: "Nu se gîndeşte la viaţa lui?!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 12 February 2013

Tabloidul belgrădean "Alo" a publicat ieri un interviu cu Laurenţiu Reghecampf pe marginea "afacerii Bayern - Cottbus", întărind neimplicarea sa în dosar:

"Această minciună a fost lansată de un om bătrîn împotriva unui antrenor de 37 de ani, care a obţinut alături de jucători un avans de 17 puncte faţă de Dinamo în acest sezon. Sînt poveşti de adormit copiii, iar scenariul lansat de Dinu e foarte bun pentru Hollywood.

Iar Chiriţă, omul care mi-a botezat primul copil, nu mai face parte din familia mea, am apucat-o pe drumuri diferite. Iar dacă Dinu zice că a intervenit la Zonja, la Mile, nu se gîndeşte la viaţa lui?!".

"Nu am pronunţat numele Zonja"
Cornel Dinu a replicat ieri spuselor lui Kuzman Babeu: "Dinu vorbeşte de Zonja Petrovici, dar nu-l cunoaşte, l-a văzut de vreo două ori doar!". "În toată această întîmplare nu am pronunţat niciodată numele lui Zonja.

L-am cunoscut acum mai mulţi ani, era un apropiat al lui Arkan. Ne-am văzut o dată cînd o conducea pe Obilici, apoi, la 3-4 ani după moartea lui Arkan, ne-am întîlnit în Cipru, cînd organiza turnee şi aducea fotbalişti.

Eu nu am pronunţat numele lui Zonja în această întîmplare cu pariurile pentru că el nu are nici o legătură, ci doar pe al lui Mile Jerkovici", a explicat Mister.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.