Liga 1

Rapidiştii sînt lideri la tehnologie, au lansat o aplicaţie pentru Iphone

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 12 februarie 2013

În plină criză financiară, giuleştenii au beneficiat de un cadou consistent şi vin în întîmplinarea fanilor cu o aplicaţie ce poate fi folosită de cei care au dispozitive ce folosesc sistemele de operare iOS şi Android.


Rapid devine astfel prima formaţie din România care pune la dispoziţie suporterilor ei o aplicaţie pentru telefoanele mobile şi tablete. Astfel, susţinătorii alb-vişiniilor pot citi ultimele informaţii despre echipa favorită, vor avea la dispoziţie galerii foto şi video, vor putea intra pe paginile de socializare ale jucătorilor din Grant, vor putea rezerva bilete la meciuri şi vor avea acces la un magazin online.


Preşedintele demisionar al Rapidului, Constantin Zotta, a dezvăluit şi care sînt, în mod norma, costurile acestui proiect: aproximativ 100.000 de euro. "Am început să lucrăm în iunie anul trecut. Cu eforturi, cu pasiune şi dragoste acest proiect a ieşit, chiar dacă l-am început într-o perioadă grea pentru club. Cu siguranţă mai sunt destule lucruri de pus la punct la ea. Aplicaţia a fost făcută pe prietenie şi cu pasiune, deşi o astfel de aplicaţie costă în general 80-100.000 de euro", a spus preşedintele FC Rapid.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.