Liga 1

Reghe contraatacă » Tehnicianul Stelei îi cheamă în instanţă pe cei care l-au acuzat de blaturi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 13 februarie 2013

Laurenţiu Reghecampf s-a săturat de acuzaţiile care i s-au adus în ultimele zile şi a decis să acţioneze.


Tehnicianul Stelei a depus actele prin care-i dă în judecată pe Cornel Dinu, dar şi pe fostul jucător al Stelei, Novak Martinovici. Antrenorul e hotărît să-şi demonstreze nevinovăţia după ce administratorul delegat al dinamoviştilor l-a acuzat că ar fi luat 200.000 de euro de la mafioţii sîrbi pentru a truca un meci din campionatul german, Bayern Munchen - Energie Cottbus.

Citeşte şi: EXCLUSIV Cornel Dinu, dezvăluiri compromiţătoare despre Reghecampf: ”Luase 200.000 de euro ca să trîntească meciul cu Bayern”

La rîndul său, Novak Martinovici va fi chemat în instanţă pentru declaraţiile în care a insinuat că Reghecampf ar avea legături cu un interlop de la Belgrad. "Îl aştept cu drag la Belgrad, la o întîlnire cu prietenul nostru comun Zonja. Ştie el foarte bine la cine mă refer", declara sîrbul luna trecută, referindu-se la Zoran Petrovici.

Citeşte şi: Martinovici îl asociază pe antrenorul Stelei cu un personaj dubios din Belgrad: "Reghe, ai grijă!"

Zonja e fostul director general al celor de la Obilici Belgrad şi unul dintre oamenii de bază lui Arkan, liderul unei grupări paramilitare din fosta Iugoslavie, "Tigrii", şi a murit asasinat în 2000, înainte să fie judecat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.