CFR Cluj - Inter Milano

Trimis în tribună! » Accidentat luni, Chivu este menajat pentru meciul cu Fiorentina

În actuala ediție de Europa League, Chivu a prins o repriză cu Hajduk Split, în turul 3 preliminar

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Deşi trecut pe lista UEFA, fundaşul român s-a plîns de o oboseală musculară la antrenament şi Stramaccioni a decis să nu rişte folosindu-l diseară.

S-a îndeplinit dorinţa lui Chivu de a nu juca împotriva unei echipe româneşti. Cel puţin în tur fundaşul lui Inter ratează duelul cu CFR Cluj. Nu numai că nu-i titular diseară, dar Stramaccioni nu l-a inclus în lotul de 21 al Interului! Accidentarea suferită luni l-a scos din calcule, antrenorul dorind să-l menajeze.

"Nu a evoluat duminică, fiind suspendat, iar la primul antrenament al săptămînii s-a plîns de o uşoară oboseală musculară. Cristian e un jucător important şi vreau să-l recuperez bine", explică tehnicianul. Care a făcut precizări asupra eventualei intervenţii chirurgicale la degetul 2 al piciorului drept, rupt la Split în urmă cu 6 luni şi operat deja de două ori fără succes: "Trebuie să bat în lemn, pentru că în această stagiune a avut şi aşa destul ghinion. Pentru moment, Chivu nu are nevoie de altă operaţie".

Discuţii cu Hagi şi Popescu
Propus recent de fraţii Becali la Dinamo, Stramaccioni a admis că a avut contacte în România, însă nimic mai mult. "Am o relaţie excelentă cu Popescu şi Hagi şi am fost în România să văd jucători cînd eram la juniorii Romei. Nu am primit oferte oficiale şi oricum eram sub contract", a dezvăluit italianul.

"Spre dezamăgirea unei naţiuni nu-l voi folosi pe Cristian, dar mai există şi meciul retur de la Cluj" (Andrea Stramaccioni, antrenor Inter)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.