Liga 1

Cum distruge Gigi Becali fotbaliştii: "Unii jucau cu gîndul doar la ceea ce spune patronul după meci"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 februarie 2013

Fostul portar al Stelei, Cornel Cernea, care a evoluat pentru trupa din Ghencea în perioada 2005-2009, a explicat în emisiunea Contraatac, de la GSP TV, modul în care a suportat presiunea lui Gigi Becali.

"Din fericire, eu nu prea i-am dat ocazia să mă critice. O singură dată, după ce jucasem într-un meci cu Poli Timişoara, cîştigat cu 3-1, şi făcusem o declaraţie de genul «Mă mir că m-au băgat pe mine pentru că mai era puţin şi îl preferau pe Carlos chiar şi dacă avea piciorul în ghips». M-a luat Gigi Becali la rost: «Băi, Cernea, ce sînt cu declaraţiile alea?» Cam atît mi-a zis în 4 ani la Steaua", a spus Cernea.

"Totuşi, am avut colegi care n-au făcut faţă presiunii de la echipă şi au cedat deşi de unde veniseră arătaseră că sînt fotbalişti buni. Marius Croitoru şi Cristocea sînt două exemple.

Să ştiţi că există jucători la Steaua care intră pe teren doar cu gîndul la ceea ce poate să spună Gigi Becali după joc, iar cînd se termină o partidă, primul lucru de care sînt interesaţi e să sune pe cineva ca să afle ce a spus Becali", a adăugat Cernea.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.