Liga Campionilor

Ferguson după Madrid-Manchester 1-1: "Ronaldo? Cînd e mingea la el nu-ţi rămîne decît să te rogi" » Ce spun Cristiano, Mourinho şi Van Persie

+1 Foto
foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 februarie 2013

Real Madrid a încheiat la egalitate cu Manchester United, scor 1-1, în manşa tur a optimilor Ligii Campionilor după un meci foarte spectaculos.

Madrilenii au ratat mai mult, iar la finalul partidei au fost nemulţumiţi de rezultat: "Meritam să înscriem mai mult. Dar mai e returul de pe Old Trafford şi vom face totul ca să cîştigăm", a spus Cristiano Ronaldo, cel care a înscris pentru Real.

Mourinho crede că şansele rămîn egale după remiza de la Madrid: "Am început tare, am avut acea bară, dar a venit golul lor din nimic şi ne-a dat un pic peste cap. Şansele de calificare rămîn 50-50".

Ferguson l-a elogiat pe fostul jucător al lui Manchester, Cristiano Ronaldo: "Ronaldo? Cînd e mingea la el nu-ţi rămîne decît să te rogi. Ce lovitură de cap la golul Realului! Cum a plutit în aer!".

Totuşi, Robin Van Persie, golgeterul lui Manchester United, a făcut cea mai bună caracterizare a duelului cu Real Madrid: "La acest nivel nu contează că joci acasă sau în deplasare. Pot spune doar că am intrat în pauză cu un rezultat bun. Ne pregătim pentru repriza a doua".

Returul este programat pe 5 martie, la Manchester.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.