Europa League

Nicolae Mitea a fost contactat de Ajax: "Mi-au răscolit inima! Am făcut greşeala vieţii că am plecat!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 14 February 2013

Fostul atacant al lui Dinamo, Nicolae Mitea, s-a aflat în Turcia timp de 10 zile, pentru a face pregătirea de iarnă alături de Rapid Ghidighici (prima ligă din Moldova) şi pentru a-şi găsi un nou angajament, însă fără succes.

A trecut ceva timp de cînd nu a mai jucat fotbal şi patru ani de cînd s-a despărţit de Ajax, dar Nicolae Mitea (27 de ani) nu a fost uitat la Amsterdam şi a fost contactat de curînd de televiziunea clubului olandez. Postul TV a vrut să facă un reportaj care să prefaţeze întîlnirea din Europa League dintre Steaua şi Ajax.

”M-au sunat cei de la televiziunea lui Ajax să facă un reportaj cu mine. Oamenii de acolo mă respectă după atîta timp, nu m-au uitat. Înseamnă că am făcut ceva pentru clubul acesta, nu? Mi-au vorbit aşa de frumos că mi-au răscolit toate amintirile legate de Ajax. Acum, ce să fac? Am lăsat Amsterdamul şi am făcut greşeala vieţii mele. Am gîndit cu inima cînd m-am întors la Dinamo. Acum trag şi sufăr”, a declarat Mitea pentru ziarulring.ro.

Nicolae Mitea a jucat pentru Ajax Amsterdam timp de 5 sezoane şi a reuşit să cucerească cu echipa batavă un titlu (2003-2004) şi o Cupă (2006-2007).

(Valentin Melci)

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.