Liga Campionilor

De Gea a respins 29 de ocazii ale Madridului: "Să-i vedem pe Old Trafford!"

De Gea apără în fața lui Coentrao (foto: reuters)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 februarie 2013

David De Gea, goalkeeper-ul de 22 de ani al "diavolilor" de la United, infirmă zvonurile unei eventuale despărţiri de Premier League. Reîntors în capitala Spaniei, acolo unde a evoluat pentru Atletico Madrid, David De Gea a avut o prestaţie foarte bună aseară în remiza dintre Real şi Man. United (1-1), intervenţiile portarului oferind prima şansă englezilor în returul de pe Old Trafford (5 martie).

Madridul a avut aseară nu mai puţin de 29 de ocazii de poartă, De Gea avînd mai multe intervenţii salvatoare printre care şi parada spectaculoasă de pe linia porţii, în faţa lui Fabio Coentrao.

”Sînt foarte fericit la Manchester. Cu fiecare zi ce trece mă simt şi mai bine aici chiar dacă mai primesc şi critici. Intervenţia la şutul lui Coentrao? A fost o fază foarte rapidă şi am acţionat din instinct. A fost un meci extraordinar. Real a atacat, noi am avut o apărare puternică. Totul se va decide în retur, cînd Madrid va trebui să atace şi mai mult”, a concluzionat De Gea.

David De Gea a fost transferat de Sir Alex Ferguson în anul 2011, de la Atletico Madrid, pentru suma de aproximativ 20 de milioane de euro.

(Valentin Melci)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.