Steaua - Ajax

Bourceanu şi Pintilii sînt suspendaţi pentru returul cu Ajax! Ce variante are Reghe

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Prepeliţă şi Filip vor forma cuplul de închizători în retur. Bourceanu şi Pintilii vor fi ambii suspendaţi. VIDEO: Vezi AICI fazele meciului Ajax - Steaua 2-0!

Steaua n-a pierdut numai meciul, ci şi pe cei doi închizători titulari. Bourceanu a luat "galben" şi e suspendat pentru retur din cauza cumulului, iar Pintilii a fost eliminat cu două avertismente încasate în ultimele cinci minute ale meciului! În condiţiile astea, Prepeliţă şi Lucian Filip vor forma cuplul de mijlocaşi centrali în returul de la Bucureşti, de pe 21 februarie.

Bourceanu a scăpat chiar uşor, fiindcă la "galbenul" pe care l-a văzut în prima repriză, intervenţia lui dură a fost spre "roşu", dar arbitrul bulgar l-a iertat de eliminare. Justificate au fost şi cartonaşele lui Pintilii, ultimul luat în minutul 89 pentru un tackling întîrziat la Siem de Jong.

Înlocuitorii lor, Prepeliţă şi Filip, au jucat foarte puţin în prima parte a sezonului. Împreună, ei au 17 partide, mai puţine decît a strîns căpitanul Bourceanu singur! Şi au fost trataţi ca variante de rezervă inclusiv în meciurile amicale pe care Steaua le-a disputat în iarna asta.

Unica veste încurajatoare pentru roş-albaştri e că joia viitoare revine după suspendare Cristi Tănase.

"Staţi liniştiţi că Steaua va juca mai bine fără Bourceanu şi fără Pintilii! Acest 0-2 poate fi întors la Bucureşti" (Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.