CFR Cluj - Inter Milano

Europa, copiii şi ardelenii » Stadion aproape gol şi atmosferă dezolantă la Inter - CFR

Doar un inel a fost deschis la meciul dintre Inter și CFR

Articol de Radu Bichiş  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Milano nu digeră fotbalul din eşalonul doi european. Aseară, doar un sfert din stadion a fost plin, fiind populat chiar şi cu grupele de juniori ale italienilor. VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

E straniu să vezi un stadion-monument de 80.000 de locuri aproape gol în "şaisprezecimile" unei competiţii europene. La Milano, UEFA Europa League a rămas bifată la capitolul diverse. Şi nici nu sînt speranţe în viitor că italienii vor digera altceva în meniul lor decît festinul bogat din Champions League.

Cu două ore înainte de meci, casele de bilete de la "Giuseppe Meazza" erau aproape pustii, populate doar de dealerii locali de tichete, care anunţau promoţii mai tentante decît reducerile din magazinele de modă. O linişte aproape enervantă era în jurul arenei, deranjată doar de strigătele vînzătorilor din gheretele alimentare, care încercau din răsputeri să-şi promoveze marfa expusă în galantare.

Pentru un astfel de interes, jumătate din porţile arenei au rămas inchise. Ledurile afişate la intrare te îndemnau să găseşti o poartă la care stewarzi zgribuliţi de frig aşteptau fanii grăbiţi. Dezinteresul e accentuat în interior, unde mişcările de încălzire ale interiştilor sînt aplaudate doar de glasul firav al unor copii, care populează un colţ al Peluzei Sud.

Deasupra lor, la ultimul nivel al impunătoarei arene, 1.000 de susţinători ai clujenilor îşi fac încălzirea, scandînd la unison. Ciudat, ecoul lor din peluză răzbate în toată arena. Din Peluza Nord nu se aude nici o replică. Abia cînd apar echipele la marginea terenului, se trezesc italienii la viaţă şi domină sonor un stadion straniu de gol.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.