CFR Cluj - Inter Milano

Tactica - surpriză » Paulo Sergio a folosit un sistem inedit în meciul cu Inter

Articol de Radu Bichiş  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Portughezul a jucat cu 3 fundaşi, l-a folosit pe Sepsi în linia mediană şi l-a titularizat pe Maah pe postul de vîrf împins. VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Paulo Sergio a ales să ascundă ultimele partide de verificare din Spania. Toată lumea anticipa că portughezul va folosi 5 fundaşi la Milano, dar antrenorul a surprins cu multe improvizaţii în primul unsprezece. CFR a început într-un sistem 4-4-1-1, dar a trecut după 15 minute la modulul tactic 3-5-2.

Sergio a aglomerat mijlocul terenului şi a mizat pe urcările în ofensivă ale lui Camora şi Ivo Pinto. Sepsi a jucat mijlocaş central alături de Godemeche şi Mureşan, în timp ce Rui Pedro şi Maah au fost trimişi în atac. Meciul a fost echilibrat în prima parte, dar golul italienilor a plecat după un contraatac declanşat de o minge pierdută de Sepsi.

Accidentarea lui Godemeche l-a obligat pe Sergio să recurgă la o nouă improvizaţie. Maftei a fost cel trimis să joace în faţa defensivei. Nu e prima oară cînd Paulo Sergio face nişte alegeri surprinzătoare. Portughezul a inovat şi în Champions League, cînd l-a lăsat pe bancă pe Kapetanos şi a jucat cu Rafael Bastos vîrf împins.

Aseară, Sergio a folosit chiar strategia preferată a lui Stramaccioni. Tînărul antrenor italian a renunţat la acest modul tactic după ce a fost criticat de Moratti.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.