Steaua - Ajax

Dragomir face analiza tactică a meciului Ajax-Steaua » Tătăruşanu desfiinţat, Gardoş lăudat

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 15 februarie 2013

Preşedintele LPF a văzut debutul Stelei pe 2013 chiar din tribunele stadionului Amsterdam ArenA. La final a intervenit la GSP TV şi a comentat pe marginea prestaţiei trupei lui Laurenţiu Reghecampf.

În mai multe multe puncte, a făcut analiza tehnico-tactică, a dat cîteva sfaturi şi a făcut radiografia mai multor jucători.

1. "Tătăruşanu a greşit la ambele goluri"

"La primul gol vina e exclusiv a lui Tătăruşanu. Păi, el pleacă din poartă, dă să iasă, după care se întoarce pe linia porţii. Chiricheş a fost derutat, i-a făcut loc să iasă, după care normal că a pierdut tempoul şi l-a scăpat din marcaj pe olandez. Tătăruşanu ar trebui să înţeleagă că ori ieşi, ori stai între buturi, e o lecţie care se învaţă din prima oră despre ce trebuie să facă un portar. Eu cred că şi la golul doi are o vină".

2. "Rîpă n-a greşit, însă nu aşa trebuie să arate un fundaş dreapta"

"A fost OK Rîpă, n-a comis erori, dar eu nu văd aşa fotbalul, nu aşa trebuie să fie un fundaş dreapta, ci unul care să urce mereu, să centreze. Păi, cîte centrări a dat Rîpă? Eu acolo l-aş folosi pe Chipciu".

3. "Gardoş mai bine era folosit ca închizător"

"Ascultaţi-mă ce vă spun, Steaua va juca mai bine, mai ofensiv, fără Bourceanu şi Pintilii. Cred că şi pentru meciul de la Amsterdam ar fi trebuit folosit Gardoş ca închizător. Oricum, Gardoş e un jucător excepţional. Echipa din Europa care îl ia va face o mare afacere".

4. "În ofensivă Steaua e zero barat"

"Îmi pare rău să o spun, dar în ofensivă, în afară de Adi Popa, la Steaua nu există nimic bun. Zero barat. Nikolici, aşa cum e el, e cel mai bun, e un rău necesar, dar nici el nu e un atacant de nivelul Stelei. Oricum, Rocha e ceva... Cu curu ăla mare al lui nu poate să joace fotbal".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.