Steaua - Ajax

Ogăraru crede în calificare: "Steaua i-a surprins pe olandezi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 15 februarie 2013

Fostul fundaş al Stelei şi al celor de la Ajax, George Ogăraru, mai crede în şansele roş-albaştrilor de calificare, mai ales după ce a vazut jocul de aseară.

...despre şansele de calificare: "Şanse mai sînt, Steaua a arătat potenţial aseară. Cred că putem să sperăm. Lipsa celor doi mijlocaşi, Bourceanu şi Pintilii, este foarte importantă, ei sînt coloana vertebrală, ei ţin echipa în spate, însă îl vor putea folosi pe Tănase şi forţa ofensivă va creşte", a spus George Ogăraru la DolceSport.

...despre tactica olandezilor: "Cred că Ajax va juca la fel, îşi va păstra şi tactica, şi primul "11". Faţă de meciurile de campionat nu şi-au schimbat nici programul, au avut tot două zile libere"

...despre Ajax: "Doar în ultimele 3-4 minute au mai redus turaţia, dar în rest au vrut să dea şi al treilea gol. Au fost surprinşi că Steaua a rezistat fizic, se aşteptau să cadă după primele 15-20 de minute din repriza a doua", a mai spus fundaşul.

...despre Steaua: "Ajax şi-a subordonat adversarul prin posesie şi prin joc. Chiar Siem de Jong a observat că puţine echipe au venit pe Amsterdam Arena şi au încercat să facă pressing foarte avansat. În retur probabil că Steaua va risca mai mult în atac, iar Ajax va avea spaţii, dar acesta este fotbalul", a zis Ogăraru.

...despre Neşu: "Mihai Neşu s-a simţit minunat. Steaua i-a făcut o surpriză din nou, au jucat cu fundaţia pe tricouri, copiii de la fundaţie au fost şi ei acolo, cu tricourile lui Ajax, olandezii l-au primit foarte bine, ca de obicei, a fost o seară minunată pentru el", a spus George Ogăraru la Dolce Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.