Liga 1

FOTO Încă un jucător scos la licitaţie » Vaslui este favorită să-l transfere

+1 Foto
Ionuţ Stan, ultimul de pe rîndul de sus

Articol de Cristian Lapa  —  sâmbătă, 16 februarie 2013

Încă un caz incredibil se întâmplă în fotbalul românesc. Fotbalistul Ionuţ Stan a fost scos la licitaţie prin mica publicitate. Puştiul de 18 ani se află în pregătiri cu FC Vaslui, club care vrea să ofere pe el suma de 30.000 de euro.

Unirea Alba Iulia a mai scos încă un jucător la vânzare prin mica publicitate. Clubul, care se confruntă cu serioase probleme financiare, a anunţat organizarea unei licitaţii pentru vânzarea jucătorului Ionuţ Stan, pentru data de 22 februarie. Fotbalistul de 18 ani se află încă de la începutul lunii ianuarie în pregătiri cu FC Vaslui, club la care speră să evolueze din cea de a doua parte a campionatului.

"Administratorul judiciar al SC Fotbal Club Unirea 2006 SA Alaba Iulia scoate la licitaţie, pe bază de oferte de preţ, în data de 22.02.2013, ora 11.00, drepturile federative ale jucătorului Stan Ioan, fundaş central, aparţinând societăţii mai sus menţionate.

Orice club interesat în participarea la licitaţie trebuie să obţină acordul scris al jucătorului, acord care să fie depus la sediul administratorului judiciar în original. (…) Garanţia de participare la licitaţie este de 2500 euro (Curs BNR din ziua plăţii) şi poate fi constituită cu filă CEC sau virament în contul societăţii deschis la Banca Transilvania (…) Vor fi luate în considerare numai ofertele mai mari de 29.999 euro (TVA inclus).

Licitaţia va avea loc în Alba Iulia, Stadionul Cetate, str. Septimius Severus, nr. 38 A, sala Consiliului de Administraţie", se arată în anunţul publicat la mica publicitate.

Fundaşul Ionuţ Stan este al doilea jucător vândut la licitaţie, pe bază de oferte de preţ, de FC Unirea Alba Iulia, club aflat în insolvenţă, după Eduard Schuller, care a fost achiziţionat de Fortuna Brazi, contra sumei de 30.000 de euro plus TVA. FC Vaslui este decisă să ofere pe jucător 30.000 de euro plus încă 15.000 de euro în cazul în care acesta bifează 15 prezenţe în elită.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.