Amicale

FOTO Vaslui, primul succes în Antalya » Formaţia lui Viorel Hizo a trecut de Krylia Sovetov, scor 1-0

Articol de Cristian Lapa  —  sâmbătă, 16 februarie 2013

Nicuşor Stanciu a adus prima victorie pentru FC Vaslui în turneul de pregătire din Antalya (Turcia), marcînd singurul gol din partida cu Krylia Sovetov (Rusia).

FC Vaslui a reuşit primul succes din stagiul de pregătire din Antalya (Turcia), trecînd de Krylia Sovetov, formaţie care ocupă locul 14 în prima ligă din Rusia. Meciul a fost rezolvat încă din primul minut, de Nicuşor Stanciu, autorul singurului gol al întîlnirii.

Mijlocaşul vasluian se află la cel de al treilea său gol din această iarnă, după reuşitele cu Molde, de la Copa del Sol, şi de la naţionala de tineret, în amicalul cu Moldova. în premieră, bulgarul Jivko Milanov a purtat banderola de căpitan al Vasluiului.

Viorel Hizo a început partida cu următorul unsprezece: Cerniauskas-Milanov, Cordoş, Varela, Sălăgeanu - R.Costin, Caue - Buhăescu, Nedzipi, Sînmărtean - Temwanjera. În partea a doua au fost rulaţi restul jucătorilor apţi de joc.

Pe 19 februarie, galben-verzii vor întîlni pe Kuban Krasnodar, fiind ultimul test de verificare înainte de reluarea campionatului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.