Campionate

VIDEO Expresul » Leo Messi a depăşit bariera celor 300 de goluri pentru Barcelona la 2-1 cu Granada

Un puşti se agaţă de Messi. Oamenii de ordine încearcă să-l tragă pe băiat // Foto: Reuters

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

A fost a 15-a dublă a argentinianului în această stagiune şi a 14 etapă consecutivă în care punctează. Are 37 de goluri după 24 de etape.

Degeaba au pus suporterii Granadei laserele pe el. Leo Messi n-a putut fi oprit nici sîmbătă seară. Echipa lui Gabi Torje a intrat în avantaj la cabine, dar după reluare a căzut şi ea victimă "extraterestrului" argentinian (1,69 m), care a bifat reuşitele cu numerele 300 şi 301 în tricoul Barcelonei. Toate marcate în 365 de meciuri oficiale, ceea ce înseamnă o medie de 0,82 de goluri pe partidă.

VIDEO: Vezi AICI golurile lui Messi!

Iar "perlele" lui Messi nu se termină aici. A fost a 15-a lui "dublă" în acest sezon şi a 14-a etapă consecutivă în care marchează. Are deja 37 de goluri în 24 de runde (48 în toate competiţiile), în medie 1,54 pe meci, şi şanse mari să depăşească recordul stabilit în Primera 2011/2012: 50 de reuşite.

Magnet pentru copii
Copiii aflaţi pe stadion au făcut totul pentru a se apropia de idolii blaugrana. Unul l-a îmbrăţişat pe Messi chiar în timpul partidei, fiind apoi îndepărtat de stewarzi, iar un altul a oferit momentul cel mai emoţionant al serii. Oprit de un om de ordine la final, băiatul a început să plîngă, dar l-a observat Pique, care l-a luat în braţe şi i-a dăruit tricou.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.