Festivalul Olimpic al Tineretului European

Ponta: "Organizarea FOTE a fost foarte scumpă, după ce pleacă oaspeţii verificăm cît trebuia să coste"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 19 February 2013

Organizarea în România a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) a fost foarte scumpă, iar Guvernul va verifica, după ce oaspeţii vor pleca, dacă manifestarea trebuia să coste atît de mult, a declarat premierul Victor Ponta.


"A fost foarte scump. După ce pleacă oaspeţii, vedem dacă trebuia să coste atît de mult", a spus Ponta la Dolce Sport. El a arătat însă că Festivalul este un lucru bun pentru Braşov şi România. Festivitatea de deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European a fost organizată duminică seară, la eveniment asistînd şi fostul ministru al Dezvoltării Elena Udrea.

Premierul Victor Ponta, prezent la festivitate, a declarat deschisă ediţia de iarnă a FOTE. Elena Udrea a declarat, înainte de începerea ceremoniei, că organizarea acestui festival demonstrează că au meritat trei ani de critici pe care i-a primit.

În urmă cu o lună, Elena Udrea declarat că pentru ministrul IMM şi Turism, Maria Grapini, ar fi o performanţă dacă ar termina proiectele începute de ea, replica venind după ce Grapini a declarat că zeci de milioane de euro au fost cheltuiţi în turism fără efecte vizibile.

Udrea a arătat că a alocat peste 200 milioane de lei investiţiilor în dezvoltarea infrastructurii turistice şi sportive în staţiunile şi localităţi turistice necesare organizării pe Valea Prahovei a Festivalului Olimpic al Tineretului European.

Festivalul Olimpic al Tineretului European, ajuns la cea de-a 11-a ediţie, se desfăşoară în Braşov, Rîşnov, Predeal, Cheile Grădiştei - Fundata, în perioada 17 - 22 februarie. La cel mai mare eveniment sportiv pentru tineret organizat în România participă 900 de sportivi şi 600 de membri ai delegaţiilor, din 45 de ţări.

Sursă: Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.