Stranieri

Ungurii s-au bucurat degeaba » Mutu ar putea juca la Budapesta. Sperăm şi la Marica

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 februarie 2013

Adrian Mutu, atacantul celor de la Ajaccio, îi linişteşte pe fanii naţionalei şi îi anunţă că ar putea fi pe teren la meciul de pe 22 martie cu Ungaria, din cadrul preliminariilor pentru CM 2014.


"Am fost la medic astăzi (n.r. - ieri). Am o gaură de 15 milimetri în muşchiul gambei de la piciorul stîng. Mi s-a spus că e întindere de gradul II. Se pare că nu e ruptură! În cazul ăsta, era mult mai grav. Aşa, însă, îmi voi putea relua antrenamentele cu echipa cam în 20 de zile. De fapt, 16, că vreo patru au trecut deja.

Mă antrenez separat, sub supravegherea doctorului. Dacă nu vor apărea surprize nedorite, voi putea juca împotriva Ungariei. Pînă atunci mai e o lună, deci timp suficient să-mi revin am. În mod normal, aş putea juca măcar un meci pentru Ajaccio înainte de a veni la naţională", a spus Adrian Mutu, conform Libertatea.

Şi Ciprian Marica, vîrful lui Schalke, are probleme medicale înaintea meciului dintre România şi Ungaria. Acesta a fost operat la menisc la sfîrşitul lunii trecute, iar prezenţa lui la partidă este incertă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.