Baschet

Le-au ţinut piept » CSM Tîrgovişte a pierdut eroic meciul cu Spartak Moscova, 84-91

Maja Miljkovici a reuşit 16 puncte ieri, la Moscova // Foto: Marius Tudor

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Campioana României a jucat de la egal la egal cu Spartak Moscova, echipa care are un buget de 15 milioane de euro şi care a cîştigat de patru ori Euroliga feminină.

CSM Tîrgovişte, prima echipă din România care a trecut de faza grupelor în Euroligă, a pierdut, aseară, primul meci din cele trei programate în Top 14. Dîmboviţencele au fost învinse cu 91-84 de echipa rusă Spartak Moscova, campioana Europei din 2007, 2008, 2009 şi 2010, formaţie care porneşte printre favorite şi în acest an.

Jocul elevelor lui Florin Nini a fost însă unul excelent. Tîrgovişte conducea după primul sfert cu 26-22, iar la pauză, Mărginean şi compania erau pe picior de egalitate cu vedetele de la Spartak: 46-46. Pentru CSM, totul s-a năruit în sfertul al treilea, cîştigat de rusoaice cu 26-14. Americancele Rebekka Hammon şi Candace Dupree au fost maşinile de punctaj ale rusoaicelor, în timp ce de la Tîrgovişte s-a remarcat tot o americancă, Matee Ajavon.

Vineri, la Tîrgovişte, se va disputa al doilea meci între cele două formaţii. Dacă româncele înving, întîlnirea decisivă are loc la Moscova, pe 27 februarie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.