CFR Cluj - Inter Milano

Paulo Sergio se ia de contestatari: "Nu am fost defensivi la Milano" » Ce a spus Chivu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 20 februarie 2013

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Paulo Sergio, nu acceptă criticile care se referă la faptul că, la Milano, ardelenii au avut o tactică defensivă.

"Nu sunt de acord că nu am fost ofensivi la Milano şi cred că va trebui să fim mai agresivi în ultimii 20-30 de metri pe atac şi să luptăm să stopăm contraatacurile lor.

Jucătorii trebuie să fie mai încrezători. Kapetanos şi Bjelanovici au avut ghinion, nu s-au antrenat 3-4 săptămâni şi au început pregătirile doar de câteva zile", a declarat Paulo Sergio conform Mediafax.

Căpitanul clujenilor, Ricardo Cadu, nu este foarte încrezător în şansele de calificare ale echipei sale, deşi Inter a pierdut în campionat cu un scor cu care CFR ar merge mai departe dacă l-ar repeta, 1-4.

"După înfrângerea din campionat cu Fiorentina, scor 1-4, cred că Inter va dori să demonstreze că a fost doar un accident. Sincer, cred că avem puţine şanse să continuăm în Europa", a spus Cadu.

Jucătorul celor de la Inter, Cristian Chivu, nu se culcă pe o ureche şi este convins că echipa sa va avea un meci greu.

"Un meci nu seamănă niciodată cu altul. Sînt convins că îşi doresc calificarea, noi sîntem conştienţi că nu trebuie să fim relaxaţi, dar obiectivul nostru este să mergem mai departe. CFR e o echipă bună, care a arătat un progres remarcabil. A obţinut rezultate importante pe plan european", a spus Cristian Chivu la conferinţa de presă din această seară.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.