Steaua - Ajax

Nikolici îşi inventează goluri :) Atacantul s-a lăudat în Muntenegru cu reuşite care nu îi aparţin

Nikolici speră să cîştige Liga Campionilor şi e tentat de un transfer

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul Stelei, Stefan Nikolici, a acordat un interviu în presa din Muntenegru în care se laudă cu reuşite pe care nu le are.

Înaintea meciului cu Ajax din Europa League, Stefan Nikolici (22 de ani) i-a minţit pe jurnaliştii muntenegreni în ceea ce priveşte reuşitele sale la Steaua.

"Sîntem pe primul loc în clasamentul Ligii 1, cu zece puncte avans faţă de adversari. Pînă acum eu am  marcat cinci goluri şi am şi patru pase decisive. Sînt mulţumit de evoluţiile mele anterioare, dar cu siguranţă pot face mai mult", spune Nikolici pentru agenţia Mina.

Din păcate pentru el, situaţia reală stă cu totul altfel! Atacantul a marcat doar două goluri, cu Petrolul Ploieşti şi Concordia Chiajna, şi are o singură pasă de gol, din partida cu Viitorul Constanţa.

Acesta se mai laudă şi cu un gol marcat împotriva danezilor de la Copenhaga din Europa League: "Eu am marcat golul decisiv împotriva Copenhagăi, în timp ce la meciul cu Stuttgart am pasat decisiv". Şi-aici, Nikolici îi minte pe jurnaliştii muntenegreni! Nikolici nu a marcat în meciul cu Copenhaga, siteul oficial al UEFA atribuindu-i golul lui Sigurdsson.

"Vreau să cîştig Liga Campionilor, dar recunosc că mă tentează şi-un transfer. Chiar dacă am contract cu Steaua pînă în 2015, nu ştii ce-ţi rezervă fotbalul" (Stefan Nikolici, atacant Steaua)

5,47 este media notelor din Gazetă pe care Nikolici le-a primit în cele 15 meciuri din acest sezon al Ligii 1

4 este numărul golurilor marcate de Nikolici în acest sezon: 2 în Liga 1, unul în Cupă şi unul în Europa League

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.