Liga 2

UPDATE LPF le-o taie scurt oltenilor: "Solicitarea Universităţii Craiova e o utopie!" Replica lui Mititelu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 20 februarie 2013

UPDATE Adrian Mititelu a reacţionat dur faţă de afirmaţiile lui Valentin Alexandru, care susţină că U Craiova nu poate fi înscrisă direct în Liga 1.

"Probabil că Valentin Alexandru şi-a spus o opinia personală. Va fi şi el acuzat oficial şi va fi învinuit penal. Va fi o necesitate şi pentru el să reprimească Universitatea în Liga 1", a declarat Mititelu la Fanatik Show, pe Digi Sport.

-----------------

Oficialii LPF au dat un răspuns deloc încurajator oltenilor după ce Universitatea Craiova a făcut o solicitare oficială către FRF şi LPF în vederea înscrierii clubului în Liga 1, în sezonul 2013-2014.

"Noi, la ligă, pînă în acest moment nu am primit nici o cerere din partea clubului Universitatea Craiova. Dar o astfel de solicitare, dacă ea există, este o utopie din punctul meu de vedere.

Universitatea Craiova nu poate fi înscrisă direct în Liga 1 pentru că la momentul dezafilierii retrogradase pe valori pur sportive în Liga a 2-a. De aceea, o astfel de adresă ar putea face, probabil, la Federaţia Română de Fotbal, care organizează Liga a 2-a", a spus Valentin Alexandru pentru Mediafax.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.