Steaua - Ajax

MM îl copiază pe Becali: "Există sintagma asta în fotbal, ca Dumnezeu să-ţi facă echipa"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 februarie 2013

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, este încrezător în şansele de calificare ale echipei sale, deşi Laurenţiu Reghecampf nu se va putea baza pe doi dintre oamenii de bază ai echipei, Alexandru Bourceanu şi Mihai Pintilii.

Oficialul roş-albaştrilor este convins că va fi un meci deschis, mai ales pentru că Ajax este o echipă care nu ştie să se apere şi cu siguarnţă vor ataca.

"Mi-a crescut moralul puţin şi trebuie să credem şi noi în calificare. Trebuie să credem în calificare pentru că se întâmplă câteodată ca, e sintagma asta în lumea fotbalului, Dumnezeu să-ţi facă echipa. Jucăm într-adevăr fără doi jucători extrem de importanţi, Bourceanu şi Pintilii, dacă îi aveam, jucau.

Aşa, varianta de echipă de start va fi foarte ofensivă. Exact ce avem nevoie: ori la bal, ori la spital! Iar Ajax nu e o echipă care să se apere. Ajax va fi o echipă care să atace, pentru că asta e filosofia lor şi nu pot juca altceva.

Ei au atacat şi cu Real Madrid, şi cu noi, şi cu City şi cu toată lumea. Câteodată le iese, câteodată nu le iese. Sper ca mâine să nu le iasă, să ne iasă nouă.", a spus Mihai Stoica la DigiSport.

Steaua - Ajax este azi, de la ora 22:05, în direct la DigiSport 1, DolceSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.