Festivalul Olimpic al Tineretului European

FOTO Cele mai haioase căciuliţe de la FOTE!

+8 Foto
RUSIA

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Iarna e nevoie să-ţi fereşti capul de frig, de vînt, de ninsoare. De aceea, echipamentul tuturor delegaţiilor a inclus şi căciuli. În toate culorile şi de toate modelele

ŞTIRI DE LA FOTE
SNOWBOARD

Mici boarderi cu medalii

Rusul Vladislav Şkurihin a cîştigat competiţia masculină de slalom paralel din cadrul FOTE, desfăşurată ieri pe pîrtia Clăbucet din Predeal. Argintul i-a revenit lui Oscar Kwiatkowski, din Polonia, iar din finala mică a ieşit învingător pentru medalia de bronz slovenul Jure Retuznik. În concursul fetelor a triumfat italianca Elisa Profanter, care în finală a zburat mai repede decît Carolin Langenhorst (Germania). Locul trei a fost ocupat de olandeza Michelle Dekker.

PATINAJ ARTISTIC
Graţia vine din Rusia
Maria Staviţkaia este campioana FOTE la patinaj artistic. După programul liber disputat ieri, Maria a obţinut medalia de aur, fiind urmată pe podium de Anais Ventard (Franţa) şi Maria Katharina Herceg (Germania). Reprezentanta României, Denisa-Maria Sandu, s-a clasat pe locul 22 din 28 de concurente.

HOCHEI PE GHEAŢĂ
România, locul 6
Echipa de hochei pe gheaţă a României a ocupat locul 6, ultimul, în turneul Micii Olimpiade de la Braşov. Ieri, în meciul pentru locurile 5-6, Letonia a trecut de tinerii hocheişti români cu 11-1. Cu o seară înainte, şi cehii dispuseseră de "tricolori" cu 7-1.

Bani şi acte găsite la Cheile Grădiştei
O patrulă a Jandarmeriei Române aflată la pîrtia de biatlon de la Cheile Grădiştei-Fundata a găsit ieri, în jurul orei 13:30, un portofel cu acte şi bani. Imediat, jandarmii au verificat portofelul şi au identificat posesorul acestuia, pe baza cărţii de identitate. Braşoveanul în cauză le-a mulţumit găsitorilor pentru rapiditatea cu care şi-a recuperat banii şi documentele.

SCHI ALPIN
Hadalin, cel mai rapid la slalom
Pe o vreme însorită după ce miercuri a nins continuu, slovenul Stefan Hadalin a cîştigat medalia de aur la schi alpin în proba de slalom special, disputată ieri la Poiana Braşov, cu timpul cumulat după două manşe de 1:31,69. Hadalin a fost urmat pe podium de conaţionalul său Aljaz Dvornic şi de francezul Elie Gateau. Renaldo Frăţilă, legitimat la Clubul Sportiv Carpaţi Sinaia, a fost singurul român care a terminat cursa (locul 32). Colegii săi, Koppany Papp şi Alexandru Nicolescu, au abandonat în prima manşă. Au încheiat proba 38 de schiori.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.