Steaua - Chelsea

Chelsea se teme de Steaua: "Cînd întorci un rezultat de 2-0 şi te califici înseamnă că eşti echipă bună"

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 februarie 2013

Chelsea s-a calificat în optimile de finală din Europa League graţie unui gol reuşit în minutul 92 de Eden Hazard şi va fi viitoarea adversară Stelei.

Londonezii sînt foarte precauţi înaintea "dublei" împotriva echipei lui Reghecampf şi se aşteaptă la un adversar periculos, mai ales după rezultatul izbutit aseară.

"Steaua va fi un adversar dificil. Cînd întorci un 2-0 şi te califici, se dovedeşte că eşti echipă bună. Va fi greu cu ei", a spus fundaşul Ryan Bertrand pentru independent.co.uk.

"Vom fi foarte atenţi cu Steaua. Este o echipă pe care o cunosc şi sînt foarte periculoşi", a spus şi antrenorul londonezilor, Rafa Benitez în presa engleză.

Chiar şi aşa, căpitanul "albaştrilor", John Terry, nu vrea să lase loc de nici o surpriză, mai ales pentru că Europa League este un obiectiv extrem de important pentru englezi.

”Calificarea era un lucru obligatoriu pentru noi, deoarece vrem să cîştigăm această competiţie. Sîntem dezamăgiţi că am părăsit atît de devreme Champions League iar acum obiectivul nostru principal este să cucerim trofeul Europa League”, a declarat capitanul lui Chelsea, John Terry pentru The Sun.

Steaua - Chelsea va fi pe 7 martie, ora 20:00, pe Naţional Arena în direct la Protv, DigiSport 1, DolceSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO, iar returul va fi 14 martie, pe Stamford Bridge.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.