Europa League

Liga lamelor ascuţite » Trei fani nemţi înjunghiaţi înainte de Lazio - M'Gladbach 2-0 :S

După ce la prînz au făcut dezordine în centrul Romei, fanii germani au incendiat seara "Olimpico" // Foto: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Recidivistă după incidentele cu Tottenham, echipa lui Ştefan Radu poate juca în ”optimi” fără spectatori în returul de pe 14 martie, cu Stuttgart.

Bătuţi, la propriu şi la figurat!, s-au întors de la Roma fanii Borussiei Monchengladbach! Trei nemţi au fost înjunghiaţi joi în capitala Italiei, înaintea returului cu Lazio din "16"-imile Europa League (0-2), iar echipa lui Ştefan Radu (integralist) riscă să evolueze cu porţile închise în manşa a doua cu Stuttgart!

Un medic de 50 de ani a fost atacat la Ponte Milvio, un alt bărbat de 30 de ani în apropierea hotelului Hilton, iar al treilea fan a fost tăiat cu cuţitul în faţa stadionului Olimpico, primii doi ajungînd şi la spital.

UEFA a sancţionat-o cu un meci fără spectatori, sancţiune cu suspendare, şi a amendat-o cu 40.200 de euro pentru precedentele incidente. Ultraşii au înjunghiat cîţiva fani ai lui Tottenham, unul fiind rănit grav la cap într-un bar, după ce la Londra au avut manifestări rasiste la adresa echipei lui Villas-Boas.

Atacaţi în bar la Lyon
Suporterii lui Tottenham au păţit-o şi-n deplasarea în Franţa. Trei au ajuns la spital joi dimineaţă, după ce au fost atacaţi într-un bar din Lyon de un grup de 50 de extremişti mascaţi, ce imitau salutul nazist şi care au aruncat cu scaune metalice, obiecte din lemn şi petarde. Unul a suferit mai multe răni la cap şi susţine că totul a fost o acţiune antisemită.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.