Steaua - Ajax

Stewarzi hoţi! » Angajaţii firmei de pază furau de pe Naţional Arena în timp ce Steaua o elimina pe Ajax

În timp Steaua o învingea pe Ajax, stewarzii plătiţi să asigure ordinea pe stadion furau

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 23 februarie 2013

Şeful firmei care a asigurat paza la meciul Steaua - Ajax a vorbit despre incident la Radio GSP: "E regretabil ce s-a întîmplat cu acel steward, care a furat o minge.  Mult mai important de ştiut e că meciul Steaua - Ajax putea fi întrerupt, iar meciul cu Chelsea să se joace fără spectatori şi pe alt stadion, dacă firma noastră nu ar fi fost vigilentă.

La scorul de 1-0, în repriza a doua, un spectator a sărit din peluza nord, a pătruns pe pista de alergare şi a fost oprit in extremis înainte să intre pe teren. A fost dat imediat pe mîna Jandarmeriei. De asemenea, la final au mai sărit şase suporteri, care au vrut să ajungă pe gazon, să se bucure cu suporterii".

***

Steaua s-a calificat joi în optimile Europa League, după victoria cu Ajax, 2-0 şi 4-2 la penalty-uri, urmînd să joace împotriva lui Chelsea.



Ce se întîmpla între timp? Reporterii CanCan i-au filmat pe cîţiva stewarzi în timp ce "confiscau" unul dintre baloanele de la marginea terenului.

Unul dintre ei a introdus mingea într-un ghiozdan, în timp ce altul a primit sarcina de a-l livra pînă la maşina şefului. Peste cîteva minute, unul dintre băieţii de mingi a venit să ceară mingea, moment în care stewarzii i-au transmis că aceasta se află în tribună, la unul dintre suporteri.

Click aici pentru VIDEO!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.