Festivalul Olimpic al Tineretului European

FOTE la cote maxime! Cum s-a distrat lotul Sloveniei: "Harlem Shake" în camera de hotel :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 23 februarie 2013

La FOTE, tinereţea şi entuziasmul au fost speculate din plin. Lotul Sloveniei a ales o modalitate spectaculoasă de a se relaxa după competiţia care a avut loc în această săptămînă la Poiana Braşov şi în împrejurimi

Astfel, componenţii echipei Sloveniei de sărituri cu schiurile şi colegi de la alte sporturi de iarnă s-au dat în spectacol în celebrul stil "Harlem Shake", chiar în camera de hotel. Personajul principal al imaginilor este Cene Prevc, medaliat cu aur la proba pe echipe - băieţi şi individual, dar şi cel care a bătut de trei ori recordul trambulinei de la Rîşnov.

"Harlem Shake" a devenit un fenomen al internetului în ultima lună. La începutul unui filmuleţ de 30-32 de secunde, un personaj, avînd o cască pe cap, dansează într-un stil ciudat, în timp ce restul celor prezenţi în cadru par absenţi. Totul se petrece pe ritmul melodiei cu acelaşi nume. La un moment dat, linia melodică se întrerupe şi toate personajele apar îmbrăcate în diferite costume, dansînd haotic şi agitîndu-se în faţa camerei de luat vederi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.