Steaua - Chelsea

VIDEO Cum a arătat Chelsea la înfrîngerea cu City, 0-2 » Multe vedete, nici o echipă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 24 februarie 2013

Chelsea a părut o echipă lipsită de idei la derby-ul cu Manchester City, 0-2, cu 11 zile înainte de primul meci cu Steaua.


Mihai Stoica a mers astăzi în Anglia ca să urmărească la lucru vedetele lui Chelsea în deplasarea de la Manchester City. Şi exact asta a văzut! Londonezii n-au arătat în nici un moment ca o echipă, bazîndu-se pe toată durata celor 90 de minute pe acţiuni individuale.

Citeşte şi: Mihai Stoica a urmărit-o la lucru pe Chelsea: "O dăm cu ei parte în parte!" ;)

Cech, omul numărul unu
Manchester City a controlat meciul pe toată durata acestuia, dar elevii lui Roberto Mancini s-au lovit de fiecare dată de paradele lui Petr Cech. Portarul ceh s-a opus mai întîi în minutul 14 la lovitura de cap a lui Nastasici, după care l-a exasperat pe Rodwell, apărîndu-i fără emoţii şuturile din afara careului (18, 40) şi reluarea periculoasă după o lovitură de colţ (42).

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Primul şut pe spaţiul porţii lui Joe Hart a venit abia în minutul 50 la o acţiune a lui Hazard. Un minut mai tîrziu, Chelsea a primit o lovitură de pedeapsă, după o ieşire imprudentă a aceluiaşi Hart la o pătrundere a lui Demba Ba. Portarul englez s-a revanşat însă, respingînd şutul lui Lampard, şters pe tot parcursul meciului.

Zidul defensiv a cedat pe final
Yaya Toure a deschis scorul în minutul 63, spărgînd pentru prima dată barajul defensivei lui Rafa Benitez. Imediat, City a făcut pasul înapoi, dar Chelsea n-a reuşit să le pună mari probleme rivalilor. Mata a fost neutralizat, în timp ce noii intraţi Oscar şi Moses au adus un plus ofensivei, dar fără urmări pe tabelă. Mai mult, gazdele şi-au majorat avantajul cu cinci minute înainte de final, după o torpilă expediată de Tevez de la 20 de metri.

Chelsea a scîrţîie, însă mai are două meciuri la dispoziţie pentru a pregăti turul cu Steaua, cu Middlesbrough în Cupa Angliei şi cu WBA în campionat.

Chelsea: Cech - Ivanovici, Cahill, David Luiz, A. Cole - Obi Mikel (Torres 81), Lampard (Moses 68) - Ramires, Mata, Hazard (Oscar 69) - Ba

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.