Steaua - Chelsea

Mihai Stoica a urmărit-o la lucru pe Chelsea: "O dăm cu ei parte în parte!" ;)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 24 februarie 2013

Mihai Stoica, managerul Stelei, a dezvăluit o parte din raportul pe care l-a întocmit după ce a urmărit-o la lucru pe viitoarea adversară a "roş-albaştrilor" din Europa League, Chelsea. Londonezii au pierdut în deplasare, scor 0-2, împotriva lui Manchester City.


"Chelsea e extraordinar de puternică, au 6 jucători care ar putea să joace în orice film de acţiune, în trupa lui Guy Ritchie. Sînt o forţă a naturii! Obi Mikel m-a impresionat, nu înţelegeam de ce joacă, dar e extraordinar de disciplinat tactic. E foart inteligent. Hazard e un fenomen. Acest Demba Ba e o surpriză foarte placută.

Lampard e în scădere, dacă ar fi reuşit să marcheze din penalty, Chelsea ar fi cîştigat meciul. Nu cred că sînt o echipă care să nu poată să fie eliminată. A marcat pe final şi la Praga şi pe Stamford Bridge în meciurile cu Sparta. Sînt foarte puternici, e greu să piardă duelurile fizice, de aia nici nu faultează.

Citeşte şi: VIDEO Cum a arătat Chelsea la înfrîngerea cu City, 0-2 » Multe vedete, nici o echipă

Majoritatea jucătorilor nu sînt extraordinari din punct de vedere tehnic. O dăm cu ei cu şanse. Am un raport foarte stufos de prezentat lui Reghecampf. Poate chiar o să-l şi public să înţeleagă unii că, în momentul în care stăpîneşti fenomenul, ştii să descifrezi jocul. Am studiat şi eu rapoarte făcute de Mourinho, nu trebuie să fac o şcoală de antrenori", a spus Mihai Stoica la DigiSport.

Meciurile dintre Steaua şi Ajax vor avea loc pe 7 şi 14 februarie, pe DigiSport 1, DolceSport 1, Protv şi liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.