Liga 1

Explicaţia lui Costel Enache după înfrîngerea cu Pandurii: "Ne-a încurcat vremea!"

+1 Foto
Enache (40 de ani pe 11 martie) a preluat Ceahlăul în februarie 2011, promovîndu-i pe "plăieși" în prima divizie

Articol de Anastase Vlăsceanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tehnicianul moldovenilor, Costel Enache, a pus eşecul 0-1 cu Pandurii pe seama gazonului.

Gorjenii s-au impus la Piatra-Neamţ în urma unui meci disputat pe o suprafaţă de joc foarte dificilă, motiv pentru tehnicianul gazdelor să caute alibiuri. Costel Enache a mărturisit că i-a spionat foarte des pe "panduri" în stagiul de pregătire din Antalya, dar că nu a putut să adopte strategia ideală din pricina terenului.

"Am fost vecini de cantonament în Turcia şi ne-am studiat unii pe alţiii, însă vremea ne-a jucat feste! Am pregătit altfel partida, dar condiţiile meteo ne-au obligat să schimbăm totul din mers din cauza gazonului. Nu ne pregătiserăm pentru aşa ceva. Pandurii s-au adaptat mai repede la condiţiile terenului şi acesta a fost un plus pentru ei", a declarat antrenorul nemţenilor.

Enache recunoaşte că echipa sa traversează momente extrem de grele, dar speră să poată redresa situaţia: "Sîntem într-o situaţie periculoasă şi depindem de orice fază de joc. Sînt lucruri pe care trebuie să le gestionăm bine, să trecem peste ele şi să ne facă mai puternici".

"Aveam nevoie de o nouă provocare şi am venit la Pandurii. Vreau să ajung în Europa şi cu noua mea echipă, vreau să retrăiesc clipele minunate de la Mediaş, cînd am eliminat Mainz-ul" (Cristian Pustai, antrenor Pandurii)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.