Liga 1

Reconstrucţie » CFR-ul vrea să sacrifice acest sezon pentru a-l pregăti mai bine pe următorul

Muniru e unul dintre pariurile clujenilor pentru viitor

Articol de Valentin Şchiopu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

CFR va face un pas înapoi în acest retur, pentru a pregăti următorul sezon. Muniru, Obiora şi Bakary Sare vor duce greul în stagiunea 2013-2014.

CFR a ieşit din competiţiile europene după "dubla" cu Inter şi nu pare să-şi dorească cu orice preţ să prindă un loc de Europa League în stagiunea următoare. Şefii clujenilor i-au cerut lui Paulo Sergio să pregătească o echipă competitivă pentru campionatul 2013-2014!

Iuliu Mureşan a creionat deja lista cu achiziţiile pe care CFR le va face la vară şi va încerca să obţină semnăturile unor jucători care să pună umărul la cîştigarea unui nou titlu. Şi Arpad Paszkany a stabilit ca prioritate reconstrucţia echipei. Jucători ca Weldon, Panin, Godemeche, Celestino, Maftei sau Bjelanovici vor fi lăsaţi să plece la vară.

Omul de afaceri clujean îi vede pe Muniru (20 de ani), Obiora (21 de ani) şi Bakary Sare (22 de ani) jucînd în linia mediană în sezonul următor. CFR va păstra şi jucători cu experienţă în lot, precum Cadu, Piccolo, Gabi Mureşan şi Camora şi pregăteşte încă două superafaceri pentru următoarea perioadă de transferuri. Felgueiras şi Ivo Pinto au şanse mari să plece la vară, iar şefii clujenilor speră să obţină cel puţin 7 milioane de euro din transferurile celor doi portughezi.

Nu e prima oară cînd CFR abordează un retur de campionat cu frîna de mînă trasă. La precedenta participare în Champions League, sezonul 2010-2011, clujenii n-au reuşită să menţină un ritm susţinut şi în campionat. În intersezon, oficialii vişiniilor au anunţat că nu-i mai interesează campionatul, terminînd anul pe 10. În acelaşi timp, CFR a pregătit campania de transferuri din vară, cînd au venit jucători precum Weldon, Renan Garcia, Sougou, Rui Pedro, Beto sau Ronny.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.