Liga 1

Grigoraş a plecat de la Oţelul: "Lucrurile sînt mai grave decît par la prima vedere"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 25 februarie 2013

Petre Grigoraş n-a apucat nici un meci oficial pe banca Oţelului. Nemulţumit de problemele financiare ale clubului, antrenorul a decis să plece de la Galaţi.

Principalul motiv care l-a determinat să ia această decizie e legat de neînţelegerile dintre primarul Marius Stan şi patronul Dan Adamescu.

"Eu nu am nici o vină, diferendele sînt mai sus. Eu am discutat cu domnul Marius Stan la venirea mea aici, nu credeam că există o lipsă de colaborare. E o situaţie destul de delicată iar asta m-a determinat să plec pînă se vor rezolva problemele.

Domnul Stan nu are nici o putere la club, patron este domnul Adamescu. Nu este războiul meu. Dacă aş fi ştiut că lucrurile sînt atît de nesigure, nici nu m-aş fi dus. Am sperat că cele două părţi vor ajunge la un numitor comun. Lucrurile sînt mai grave decît par la prima vedere, am luat o decizie normală. Nu pot să lucrez într-o stare de nesiguranţă totală.

Cînd am venit, am discutat cu cineva, şi se pare că controlul îl deţine altcineva. Sînt datorii la jucători, am înţeles cu plata unor chirii, dar problemele de fond sînt la nivel înalt. Eu am căzut undeva la mijloc. Dacă cele două părţi se înţeleg, mă întorc cu cea mai mare plăcere", a spus Grigoraş la Dolce Sport.

La meciul Oţelul - Petrolul 0-1, fostul tehnician al Pandurilor a stat în tribună.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.