Steaua - Chelsea

MM i-a dezvăluit lui Becali secretele lui Chelsea! Concluzia lui Gigi şi stelistul care va uimi: "Va fi rachetă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 25 februarie 2013

Gigi Becali a vorbit despre întîlnirea cu Roman Abramovici şi a analizat jocul celor de la Chelsea, ajutat de ceea ce a văzut "scouterul" Mihai Stoica.

Avantajul Stelei în această "dublă" din optimile Europa League e lipsa de motivaţia a vedetelor de la Chelsea, crede patronul roş-albaştrilor.

"Pentru mine nu are mare importanţă să mă întîlnesc cu Abramovici. Pentru mine e mai important să îmbrăţişez un călugăr de la muntele Athos. Am ambiţie să-l bat pe Abramovici, asta da.

Chelsea e o echipă statică, puternică, dar nu pasează foarte mult. Dar n-au joc colectiv. O să fie o mare surpriză, o să vedeţi ce-o să se întîmple la Bucureşti. MM mi-a zis că sînt jucători foarte puternici, forţe ale naturii. Dar n-ai cum să-i motivezi la un meci cu Steaua pe unii care cîştigă 50 de milioane, cum e Lampard. Dar eu pe Chipciu, e altceva. Rachetă va fi Chipciu", a spus Gigi Becali.

Meciurile dintre Steaua şi Chelsea vor avea loc pe 7 şi 14 martie, pe DigiSport 1, DolceSport 1, Protv şi liveTEXT pe GSP.RO.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.