Liga 1

Dezvăluiri din culise la Radio GSP: "Este mafie în jumătate din fotbalul românesc" » Se încearcă eliminarea unui club important?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 25 februarie 2013

În această după-amiază, la emisiunea Radio GSP Live a fost invitat Miron Cozma, cel care susţine că sînt probleme grave în fotbalul românesc.

"Cu toată responsabilitatea, spun că în jumătate din fotbalul românesc e mafie. Mai sînt şi oameni cinstiţi, dar cei din Federaţie nu vor să vadă asta. Unul cinstit e Porumboiu, de cînd era arbitru. Porumboiu acum suferă. Nu se poate pune cu CFR, unde e mai mult politică.

Să nu vă spun cum a promovat CFR. Vorbiţi cu Alin Simota şi aflaţi. A păcălit spectatorii cu 5000 de euro investiţi in confetti, a prostit lumea şi pe la spate a luat o gramadă de bani", a spus Cozma la Radio GSP.

Miron Cozma crede că se încearcă eliminarea Vasluiului din fotbalul românesc: "Cum au dispărut Timişoara, Craiova, Bacău şi altele se încearcă acum cu Vasluiul care deranjează. Cei din spatele manevrelor ştiu că Porumboiu nu poate fi angrenat în jocurile lor. Cum ajunge puţin în vîrf, cum îi dau în cap, cînd să cîştige campionatul, cum l-au dat jos. Nu e al lor, din mafie", a încheiat Cozma

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.