Natatie

Infarct la 18 ani » Un campion naţional la nataţie s-a stins duminică din viaţă

O petrecere i-a fost fatală lui Mihai Octavian Ciocan

Articol de Mirela Neag  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mihai Octavian Ciocan, multiplu campion naţional şi balcanic, a murit duminică noaptea în timp ce petrecea cu prietenii.

Mihai Octavian Ciocan, elev în clasa a 12-a la Liceul cu Program Sportiv din Brăila, multiplu campion naţional şi balcanic în probele de 50 şi 100 m liber, antrenat de Laura Sachelarie, şi-a încheiat duminică seara socotelile cu viaţa într-un mod tragic: a murit pur şi simplu sub privirile îngrozite ale prietenilor cu care petrecea.

Conform Obiectivbr.ro, tînărul s-a aflat în vizită la un prieten şi împreună cu alţi adolescenţi, trei fete şi doi băieţi, au decis să se distreze. Unul dintre ei a adus o sticlă de un litru şi jumătate cu vişinată. La un moment dat, înotătorului i s-a făcut rău, a mers într-o altă cameră, şi pentru că nu mai dădea nici un semn, după 15 minute, prietenii lui s-au dus să vadă cum se simte. Cînd şi-au dat seama că lucrurile sînt mai grave decît păreau iniţial, au sunat la numărul de urgenţă 112.

Suferinţă cardiacă
"Pacientul prezenta tegumente reci, tensiune arteriala 0 şi puls absent, fără zgomote cardiace. S-au început manevrele de resuscitare, dar acestea au avut rezultat negativ, declarîndu-se decesul″, au consemnat cei din echipajul de la Ambulanţa Brăila.

În cursul zilei de ieri, medicii legişti au finalizat necropsia şi au stabilit că tînărul de 18 ani a murit din cauza unei suferinţe cardiace. "Decesul a survenit în urma unui infarct miocardic, pe fondul unei cardiomiopatii hipertrofice şi stenoze aortice", a precizat doctorul Gina Ilie.

"Tavi a băut jumătate de litru de vişinată. Apoi i s-a făcut rău. Ne-am întîlnit cu toţii acasă la un prieten, fără să avem un motiv special" (Georgiana, participantă la petrecere)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.