Liga 1

Bucuriile şi supărările lui Reghecampf după 1-0 cu U Cluj: ”Lăsaţi-ne să jucăm!”

Articol de Marius Tuhuţ  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Reghecampf a vorbit după meci satisfăcut, dar şi nervos. Şi-a ţinut jucătorii la stadion încă 30 de minute, pentru un antrenament, şi a dat vina pe euforia post-Ajax pentru echilibrul surprinzător din jocul cu U.

- Domnule Reghecampf, vă mulţumeşte victoria cu 1-0 sau vă aşteptaţi la un succes mai clar?
- Tot ce mă interesa pe mine era să cîştigăm acest meci, să luăm punctele. Şi am obţinut pe merit exact ceea ce ne-am propus. Am condus jocul în permanenţă, dar au lipsit prospeţimea, viteza ca să facem diferenţa mai uşor.

- S-a simţit efortul din returul cu Ajax?
- Nu ştiu dacă efortul a fost de vină. Să ştiţi că nu e simplu, după un rezultat precum calificarea contra lui Ajax, să revii în Liga 1 şi să joci cu U Cluj. A fost greu să-i convingem pe jucători să fie concentraţi. Chiar şi aşa, am mai avut ocazii, Chiricheş şi Bourceanu au fost blocaţi în cîteva faze bune.

- Se păstrează distanţa de 10 puncte faţă de locul al doilea, Astra. E suficientă?
- Pe mine nu mă interesează ce fac alţii. Să fim noi primii pînă la sfîrşit, asta e tot ce contează! Să fie clar: obiectivul principal acesta e, să cîştigăm titlul cu numărul 24 din istoria Stelei! Ce se mai comentează de pe margine, tot ce se spune nici nu contează, că noi ştim foarte bine ce avem de făcut.

- Chelsea a pierdut în weekend la Manchester City şi are o situaţie complicată în Anglia. E un avantaj pentru Steaua?
- Nu e relevant ce face Chelsea în campionat. Ştim cu toţii foarte bine pe cine vom întîlni, doar e vorba despre deţinătoarea Champions League!

- A fost Mihai Stoica în Anglia. Aţi discutat despre Chelsea?
- Am vorbit, da. Şi avem, în general, destule informaţii despre adversar. Am văzut şi eu meciul cu City. Dar rog lumea să ne lase mai uşor în perioada aceasta, că avem de pregătit campionatul.

- Care e principala problemă?
- Să refacem jucătorii după efort, să-i avem pe toţi apţi şi să profităm la maximum de forma foarte bună prin care trece echipa. După meciul cu U Cluj am făcut un antrenament de 30 de minute chiar la stadion. Am procedat astfel din cauza lipsei de timp. Urmează alte meciuri, alte deplasări, nu avem ocazia să ne facem programul de antrenamente aşa cum am vrea. Ne motivează însă atitudinea pe care o au suporterii faţă de noi, una demonstrată şi de rapiditatea cu care se vînd biletele pentru turul cu Chelsea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.