Liga 1

VIDEO Căpitan de groază » Vasluiul nu a reuşit să cîştige deşi a avut o repriză doi oameni în plus pe teren

Momentul decisiv al meciului: penalty-ul executat de Cadu este respins de portar

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cadu a bifat cea mai neagră seară de cînd e el în România: a ratat un penalty şi apoi a fost eliminat, transformîndu-şi echipa din favorită într-una suferindă.

Şi oamenii cu cel mai tare psihic o mai dau în bară! Lui Cadu i s-a întîmplat aseară. Omul-specialist al loviturilor de pedeapsă, procedee cu care a contribuit decisiv la trei titluri pentru CFR, a modificat cursul partidei de la Vaslui tocmai cu un penalty.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Unul pe care l-a ratat cu o execuţie dezastruoasă, atît de prost a bătut portughezul, că portarul Cerniauskas a parat un pic mirat execuţia căpitanului campioanei. Nu trecuse nici o jumătate de oră. Seara horror a lui Cadu nu se încheiase. Nervos după eşecul de la 11 metri, Ricardo i-a spulberat dinţii lui Milanov după un sfert de oră şi a luat "roşu" direct.

Mai multe imagini!

A urmat imediat eliminarea lui Valente, dar liderul portughez deja o împinsese pe CFR într-o prăpastie pe marginea căreia cei 9 colegi ai săi care au mai rămas pe teren s-au chinuit să reziste agăţaţi.

SuperMario
Felgueiras, gafeur contra lui Internazionale joia trecută, a redevenit un portar sigur şi curajos. El a oprit Vasluiul, pentru care nici Hizo n-a găsit soluţii. Cu două schimbări în repriza a doua, ambele post pe post, N'Doye în locul lui Costin şi Nexhipi pentru Caue, antrenorului i-a rămas doar să bombăne şi să se roage pe bancă pentru o execuţie salvatoare a vreunuia dintre galbeni.

Dar n-a apărut nici una. Cadu consumase stupid, din prima repriză, toată energia şi toată tensiunea derby-ului Provinciei.

"Eu mă pregăteam să intru exact cînd Milanov fusese urcat pe targă, aşa că nu ştiu dacă arbitrul îi aprobase lui Valente să părăsească terenul sau nu. Am observat abia cînd a scos cartonaşul roşu pentru portughez" (Ionuţ Rada, fundaş CFR Cluj)

"În asemenea circumstanţe, normal că sînt mulţumit cu egalul. Despre arbitraj? Au făcut o treabă bună toţi arbitrii. Cadu a fost ghinionist, apoi, în confuzia aceea, Valente a venit pe bancă şi a încasat al doilea "galben" (Paulo Sergio, antrenor CFR Cluj)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.