Altele

Ronnie O'Sullivan îşi apără Campionatul Mondial! Slujba incredibilă pe care şi-a luat-o în vacanţă :O

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 26 February 2013

Englezul Ronnie O'Sullivan, campion mondial en-titre de snooker, a anunţat că va fi prezent la Crucible şi în acest an, deşi a lipsit la toate turneele pe puncte din acest sezon

În vîrstă de 37 de ani, Ronnie O'Sullivan putea să îşi anunţe intenţiile pînă pe 28 februarie, data limită pentru înscrierea pe tabloul Campionatului Mondial. Englezul născut în Wordsley a organizat, astăzi, o conferinţă de presă în care a pus punct anului sabatic pe care şi l-a luat după victoria din mai, de la Campionatul Mondial, şi a anunţat că se va întoarce la masa de snooker la ediţia din acest an a competiţiei. Întrebat ce l-a convins să revină în snooker, Racheta a spus că "eram plictisit" şi "era timpul să mă întorc".

De patru ori campion la Crucible, englezul a avut mai multe probleme cu depresia în ultimii ani, lucru ce l-a făcut să renunţe la acest an în circuit. În plus, Ronnie a avut şi unele neînţelegeri cu şefii snookerului, fiind ultimul jucător profesionist care s-a înscris în acest an competiţional.

A muncit în grajduri!
Ce a făcut Ronnie în timpul pierdut? Conform The Sun, englezul s-a angajat într-o fermă, acolo unde "am curăţat grajduri, am strîns gunoiul şi am reparat garduri. Mă trezeam dimineaţa, la 8, alergam 6 kilometri într-o pădure din apropiere, după care mă întorceam pentru şase ore de muncă. Aveam nevoie de o motivaţie pentru a mă ridica din pat".

Fiind cel mai iubit jucător de snooker din circuit, O'Sullivan este văzut drept unul dintre oamenii vitali pentru competiţia cu bile. "El nu e doar un jucător, e cel mai talentat jucător din istoria acestui sport", a explicat Dennis Taylor, campion mondial în 1985 şi unul dintre marii fani ai englezului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.