Liga 1

VIDEO Cazul Cadu se judecă joia viitoare! » Vasluiul cere o sancţiune drastică: "Suspendaţi-l pînă îi cresc dinţii lui Milanov!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 26 februarie 2013

UPDATE 19:40

Comisia de Disciplină a LPF va anunţa o decizie în cazul Cadu abia joia viitoare. Între timp, portughezul îşi va ispăşi prima etapă de suspendare la partida cu Oţelul.

***

Comisia de Disciplină va analiza astăzi faza în urma căreia Ricardo Cadu, căpitanul celor de la CFR Cluj, a văzut cartonaşul roşu la meciul cu FC Vaslui, după ce l-a lovit cu piciorul în gură pe Jivko Milanov.



Bulgarului i-au căzut doi dinţi în urma incidentului, în timp ce alţi trei au fost scoşi ulterior. Viorel Hizo, tehnicianul moldovenilor, a răbufnit la adresa portughezului.

VEZI AICI VIDEO CU FAZA!

"Suspendaţi-l pe Cadu pînă îi cresc dinţii lui Milanov. O mare vină pentru ce s-a întîmplat ieri e faptul că arbitrii i-au tolerat astfel de intrări. Cum să spună că nu l-a văzut pe Milanov, cînd era în faţa lui? Violenţa cu care i-a şutat în faţă e incredibilă.

Citeşte şi: Cadu i-a scos dinţii lui Milanov! » Bulgarul nu este prima victimă a fundaşului

Nu se poate să ai o asemenea agresivitate la mijlocul terenului. E o fază care face parte din codul penal. Am rămas şocat cînd am văzut cum i-au zburat dinţii din gură! M-a frapat însă inconştienţa lui Cadu. Dacă lovea 3 centimetri mai jos, puteam asista la o dramă", a spus Viorel Hizo la sportro.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.