Liga 1

VIDEO Şeful lui CFR şochează: "Dacă a rămas fără doi-trei dinţi, nu înseamnă că Milanov a fost mutilat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 27 februarie 2013

Accidentarea gravă pe care Ricardo Cadu i-a provocat-o lui Milanov luni seară, în timpul meciului FC Vaslui - CFR Cluj 0-0, l-a determinat pe tehnicianul gazdelor să facă acuzaţii extrem de dure la adresa căpitanului ardelenilor:

VEZI AICI VIDEO CU FAZA!

"Acest nenorocit nu ar mai trebui lăsat pe terenurile de fotbal, el e doar un killer".

Preşedintele celor de la CFR, Iuliu Mureşan, a reacţionat şi el dur după ce a auzit ce a spus "principalul" din Moldova. "Pînă acum doar anumiţi patroni şi conducători vorbeau în aceşti termeni, acum, cu regret, observ că şi un antrenor a început să folosească aceeaşi termeni.

Noi n-am zis nimic cînd în tur Ronny şi Vass au fost accidentaţi grav în Giuleşti şi alea au fost chiar accidentări grave deoarece ei nici acum nu evoluează. Aşa, că a rămas Milanov fără doi-trei dinţi, nu cred că e mai grav decît o ruptură de ligamente şi nici nu va rămîne Milanov mutilat deoarece îşi va pune repede dinţii.

O să vedeţi că în maximum două-trei săptămîni, Milanov va juca din nou, pe cînd jucătorii noşti stau pe bară deja de 6 luni şi la vremea respectivă nu s-a mai scandalizat nimeni", a declarat Mureşan la GSP TV.

Ricardo Cadu a fost judecat ieri de Comisia de Disciplină a LPF, însă cazul a fost amînat pentru săptămîna viitoare. Cum portughezul este recidivist, aflîndu-se la al doilea cartonaş roşu în acest sezon, aproape sigur va încasa o suspendare de minimum 3-4 etape. Cazul va fi judecat joi, 28 februarie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.