Liga 1

Negoiţă strigă adunarea: "Se apropie termenul de licenţiere! Trebuie să găsim o soluţie"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 27 februarie 2013

Acţionarul dinamovist, Ionuţ Negoiţă, a recunoscut că oficialii lui Dinamo s-au întîlnit şi că se grăbeşte găsirea unei soluţii, mai ales pentru că termenul de licenţiere este destul de aproape.

Negoiţă crede că în două-trei săptămîni se va clarifica situaţia, variante fiind şi se va alege cea mai bună dintre ele.

"Sînt discuţii, sînt variante. Pot confirma că ne-am întîlnit şi ne vom întîlni să căutăm cea mai bună soluţie pentru Dinamo. Restul sînt detalii. Nu e nimic bătut în cuie.

Avem variante şi încercăm să o găsim pe cea mai bună dintre ele. Încercăm să rezolvăm această problemă a lui Dinamo, să facem un club stabil financiar, dar şi din punct de vedere organizatoric şi al performanţei. Restul sînt detalii. 

Se apropie termenul de licenţiere şi trebuie să găsim o soluţie. Cred că în două-trei săptămîni se poate clarifica situaţia. Pînă nu avem lucruri foarte clare, jucătorilor nu le poate promite nimeni nimic.

Le-am transmis că sîntem relativ aproape de a găsi o soluţie care să rezolve această problemă pe termen lung. Încă două săptămîni pot avea răbdare şi încredere că lucrurile se vor rezolva", a declarat Negoiţă la televiziunea sportro.

Negoiţă preia controlul » Omul de afaceri va deveni acţionar majoritar la Dinamo!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.