Steaua - Chelsea

MM cere sprijinul autorităţilor pentru a opri bişniţarii: "Mîine vom trimite solicitarea oficială din partea Stelei"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 27 februarie 2013

Mihai Stoica a anunţat pe contul său de facebook că Steaua va depune o plîngere împotriva celor care au cumpărat bilete la meciul cu Chelsea şi le vînd pe internet.


"În atenţia autorităţilor! Avînd în vedere importanţa acestui eveniment pentru România şi numărul mare de suporteri stelişti pe care speculanţii i-au privat de posibilitatea de a-şi urmări favoriţii împotriva deţinătoarei Ligii Campionilor, joi, 7 martie, pe Arena Naţională, solicit autorităţilor române să întreprindă o acţiune fără precedent împotriva celor care sfidează legea, vînzînd legitimaţii de acces la suprapreţ.

Cred cu convingere că o acţiune de anvergură ar stopa acest flagel şi filiera - dacă aceasta chiar există - va fi demascată fără prea mari eforturi. Informez autorităţile că îmi dau concursul 24 ore din 24 pentru a contribui la descoperirea infractorilor care cumpără bilete cu intenţia de a le specula. Mîine vom trimite solicitarea oficiala", a scris Mihai Stoica.

Meciul tur dintre Steaua şi Chelsea va avea loc joi, 7 martie, de la ora 20:00, pe DigiSport 1, DolceSport 1, Protv şi liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.