Liga 1

Marica îl dă exemplu pe Becali dinamoviştilor: "Uitaţi-vă la Gigi!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 28 februarie 2013

Ciprian Marica e impresionat de performanţa reuşită de Steaua, care a trecut de Ajax şi a ajuns în optimile Europa League. Atacantul lui Schalke e convins că modul în care Gigi Becali conduce clubul a făcut posibil un asemenea succes.

"Am trăit la cote maxime partida contra olandezilor de la Ajax. Văzusem primul meci de la Amsterdam, iar acel 0-2 părea aproape imposibil de remontat, însă băieţii merită toată admiraţia şi respectul nostru, la fel ca şi antrenorul Reghecampf, în egală masură, pentru cum a reuşit sp le transmită jucătorilor curajul şi spiritul de sacrificiu. Nu în ultimul rînd, aş vrea să-l felicit pe Gigi Becali, patronul echipei, pentru că prin investiţiile lui a făcut ca toate lucrurile astea să fie posibile", a declarat Marica pentru wowbiz.ro

Atacantul îl dă exemplu pe patronul Stelei rivalilor de la Dinamo: "Cei de la Dinamo ar trebui să se uite la Gigi Becali, care iubeşte Steaua cu adevărat. Investeşte acolo! La Dinamo trebuie să vină cineva care iubeşte acest club cu adevărat. Atunci se va putea face performanţă".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.