Liga 1

Pe bancă în Gruia? » Narcis Răducan e convins că Grigoraş va reveni la cîrma Oţelului

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Narcis Răducan crede că Petre Grigoraş va accepta să revină la Galaţi. Tehnicianul nu exclude nici el posibilitatea de a semna cu fosta campioană


Telenovela "Petre Grigoraş la Oţelul" îşi consumă episoadele de final. Plecat de la formaţia dunăreană a doua zi după eşecul cu Petrolul, 0-1, "nu vreau să fiu strivit într-un război care nu-i al meu", aluzie la scandalul dintre primarul Marius Stan şi patronul Dan Adamescu, tehnicianul de 48 de ani a recunoscut ieri că există şanse să parafeze pînă la urmă acordul cu gruparea moldavă.

"Vineri o să mă întîlnesc la Bucureşti cu domnul Adamescu, să vedem ce facem. Sincer, m-aş întoarce, în primul rînd pentru jucători şi pentru suporteri. Am înţeles că s-au mai rezolvat şi din problemele financiare, dacă o să văd că există premise să facem o treabă bună împreună, semnăm şi contractul", a recunoscut Grig pentru Gazetă.

Şi directorul general Narcis Răducan e sigur că Grigoraş va fi iar "principalul" campionilor din 2011: "Cred că va fi pe banca noastră sîmbătă seara, la meciul cu CFR de la Cluj. E normal ca Petre să vină cu avocaţii la negocierea angajamentului, aşa fac toţi antrenorii care se respectă".


"Oţelul n-are cum să retrogradeze, nu de asta ezit să semnez. Altele sînt problemele acolo"
Petre Grigoraş

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.