Liga 1

Îşi cere banii » Luis Alberto a depus un memoriu la FRF împotriva lui CFR

Articol de Valentin Şchiopu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Luis Alberto a depus un memoriu la FRF prin care solicită ca forul sportiv să oblige CFR-ul să-i plătească restanţele financiare


Luis Alberto, brazilianul care a marcat golul victoriei pe Old Trafford, a plecat la jumătatea lunii ianuarie de la CFR Cluj. Mijlocaşul s-a întors în ţara natală, la clubul de prima ligă, Vitoria. Cu toate acestea, jucătorul refuză să-şi rezilieze contractul de muncă cu gruparea din Gruia şi susţine că Paszkany îi datorează 35.500 de euro. Jucătorul spune că n-a primit salariul pe luna decembrie (15.000 de euro) şi nici bonusurile pentru meciurile cîştigate în tricoul "vişiniilor". În plus, clubul nu i-ar fi achitat chiria pentru ultimele 4 luni petrecute în România (2.000 de euro). Luis Alberto s-a adresat Federaţiei Române de Fotbal pentru a obliga clubul din Gruia să-i achite restanţele financiare. Mai mult, brazilianul s-a plîns că n-a văzut nici un ban pentru meciurile cîştigate în actuala ediţie de Champions League.

Recent, şi fostul antrenor al "vişiniilor", Andrea Mandorlini, a cîştigat un litigiu cu clubul "feroviarilor". Italianul a declarat că Paszkany trebuie să-i plătească 500.000 de euro, despăgubiri pentru modul în care a fost demis în 2010 cu cîteva zile înainte de meciul cu Basel, din grupele Champions League. "Mi s-a făcut în sfîrşit dreptate, deşi a trecut ceva timp. Demiterea mea a fost nedreaptă, o lovitură ieftină şi o dovadă de laşitate", a declarat Mandorlini înaintea meciului tur cu Inter.

Suma pe care i-o datorează CFR-ul lui Luis Alberto
Salariul pe decembrie 15.000 de euro
Salariul pînă pe 17 ianuarie 8.500 de euro
Bonusuri pentru 10 meciuri cîştigate 10.000 de euro
Chiria pe 4 luni 2.000 de euro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.