Steaua - Chelsea

Becali s-a scuzat: "Am dat 2.000 de tichete jucătorilor" » Fotbaliştii nu sînt mulţumiţi: "N-am primit cîte doream"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 01 March 2013

Steaua a vîndut toate biletele online, iar oficialii echipei a păstrat bilete pentru personalităţi şi alţi invitaţi din lumea sportului. De asemenea, Gigi Becali a anunţat că peste 2.000 de bilete au fost luate de către jucători.

Florin Gardoş a anunţat însă că nici el nu a primit cîte bilete dorea: "În legatură cu biletele, credeţi-mă că şi eu am primit foarte multe telefoane şi toată lumea mă întreabă dacă mai am sau nu. Nu mai am, nu mai sînt, pur si simplu nu mai sînt. Am făcut o listă, iar din acea listă nici noi nu am primit toate biletele pe care ni le doream", a spus Gardoş la dolcesport.

Fotbalistul a povestit şi cum a rămas cu bilete pentru partida cu Ajax: "Am rămas cu 3 bilete la VIP, pe care le-am dat unui jandarm. Atunci de ce nu a mai venit lumea?

Probabil că meritam mai mult sprijin. Nu cred că s-au trezit acum să ne susţină, e clar că toată lumea şi-a dorit să ne vadă în această fazăa a competiţiei, dar cred că în meciul retur cu Ajax cei care au renunţat la bilete au facut o mare greşeală"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.