Liga 1

Milanov se adresează instanţei după lovitura lui Cadu: "Va face plîngere penală!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 01 martie 2013

Preşedintele lui FC Vaslui, Ciprian Damian, a declarat că decizia Comisiei de Disciplină a LPF în privinţa lui Ricardo Cadu  este pur sportivă şi nu poate "repara fizionomia lui Milanov", precizînd că probabil jucătorul grupării vasluiene se va adresa instanţei.

"Decizia luată în privinţa lui Cadu este una pur sportivă, care nu are nimic de-a face cu ceea ce i s-a întîmplat lui Milanov. Decizia luată nu poate repara fizionomia lui Milanov, prejudiciul creat clubului prin faptul că acest jucător nu mai poate fi folosit cel puţin două luni de zile.

Atacul lui Cadu asupra lui Milanov este în afara jocului de fotbal şi nu s-a văzut nici măcar în sporturile de contact în care este permisă lovitura cu piciorul în faţă să fie scoşi cinci dinţi dintr-o singură lovitură. Aici vorbim de o sluţire a jucătorului, conform codului penal, şi probabil că jucătorul se va adresa instanţei, va face plîngere penală.

El va trebui să îşi facă implanturi, pînă acum suferind nu mai puţin de cinci operaţii. Şi clubul se va adresa instanţelor pentru recuperarea prejudiciului creat prin accidentarea gravă a lui Milanov, care nu mai poate fi folosit o perioadă de timp", a spus Ciprian Damian pentru mediafax.

Ricardo Cadu a fost suspendat pentru 9 etape şi a primit o amendă de 18.000 de lei. CFR Cluj a anunţat că va face recurs.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.