Campionate

Distrus psihic » La 26 de ani, Afellay e bîntuit de gînduri negre. Şi ratează România!

Afellay (stînga) a stat 7 luni pe tușă după operația suferită la ligamentul încrucișat anterior al genunchiului și a revenit în aprilie trecut // Foto: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Colegul lui Marica de la Schalke s-a plîns de probleme emoţionale din cauza accidentărilor dese şi nu exclude să se retragă!

După Krul, lovit la gleznă, Olanda a mai pierdut un jucător important pentru duelul cu România din 26 martie, la Amsterdam. Ibrahim Afellay, 26 de ani, a mărturisit că se gîndeşte să renunţe la fotbal din cauza accidentărilor, ce l-au ţinut pe tuşă mai bine de un an în ultimul sezon şi jumătate!

"Sînt distrus psihic. Cînd eram la Barcelona mi-am rupt ligamentele, apoi la Schalke am păţit o ruptură musculară. De-atunci mai mult am făcut recuperare decît am jucat şi nu ştiu cînd voi reveni la antrenamente", s-a plîns extrema batavă. Schalke s-a şi resemnat în privinţa lui şi nu-i va prelungi împrumutul de la Barca.

15 jocuri a bifat Afellay la Schalke în toate competiţiile acestui sezon, reuşind 4 goluri. În "naţională" a prins 3 partide

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.